Skip to main content

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ MIXX AWARDS 2022-23

Στην Tempo Omd Hellas το βραβείο "Best in Show" Δύο διακρίσεις για την Starcom/Publicis Group στα Mixx Awards Europe 2023. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη, 13 Ιουνίου στο Eleon Loft  η τελετή απονομής των Mixx Awards 2022-23 η οποία διοργανώθηκε για 9η συνεχή χρονιά από το IAB Hellas σε συνεργασία με την Direction Business Network.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ IAB Hellas & Knowcrunch

Ο IAB Hellas o παγκόσμιος φορέας για την interactive διαφήμιση και η Knowcrunch ένας διεθνής φορέας εκπαίδευσης στο digital marketing ανακοίνωσαν μία στρατηγική συνεργασία για τη δημιουργία του IAB digital marketing academy powered by Knowcrunch και την υποστήριξη του IAB Hellas σε επιλεγμένα e-learning digital marketing courses της Knowcrunch. Τo digital marketing academy θα παρέχει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά courses στα μέλη ή στο ευρύτερο κοινό.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MIXX AWARDS 2022

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία των Mixx Awards και σύντομα θα ανακοινωθούν οι νικητές! Μείνετε συντονισμένοι!!    

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η αποστολή του IMC 22 στο “uniΖerse” ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Με περισσότερους από 350 παρεβρισκόμενους, 18 διακεκριμένους ομιλητές από 15 κορυφαίες εταιρείες, εκπροσώπους της γενιάς Z και δημοφιλείς Έλληνες digital δημιουργούς περιεχομένου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου στο Gazarte, το ετήσιο συνέδριο Interactive Marketing Conference (IMC), από τον IAB Hellas, με θέμα uniZerse. Lets Explore the Gen Z Universe”.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

INTERACTIVE MARKETING CONFERENCE 2022

Το IMC φέτος θα μας ταξιδεύει στο... uniZerse!  Ένα σύμπαν γεμάτο από πλανήτες με GenZers. Πολλοί γνωρίζουν την ύπαρξη του, αρκετοί έχουν ταξιδέψει σε αυτό, λίγοι όμως κατόρθωσαν να συνδεθούν αποτελεσματικά με τους περιβόητους κατοίκους του. Μη χάσετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε σε βάθος αυτή την τόσο γνωστή-άγνωστη Generation Z, τη digital native γενιά - νέων μέχρι 25 ετών, όπως θα μας την αναλύσουν σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΑΒ HELLAS

Η 21η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΙΑΒ Ηellas έλαβε χώρα την Τετάρτη 8 Ιουνίου, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν και αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ του Οργανισμού.  Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοικούσα Επιτροπή του IAB Hellas κατά την πρώτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιουνίου και στην οποία  παραβρέθηκαν όλα τα εκλεγμένα μέλη. Η νέα Διοικούσα Επιτροπή του IAB Hellas διαμορφώνεται ως εξής  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Task Forces

Ο IAB HELLAS στα πλαίσια της περαιτέρω ενεργοποίησης του σε θέματα που απασχολούν την αγορά αλλά και της ενδυνάμωσης της συμμετοχής των μελών του, ενεργοποιεί τις Επιτροπές μελών- Task Forces. Τα Task Forces  έχουν συγκεκριμένο έργο και διάρκεια και λειτουργούν με σκοπό τη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων ώστε να παραχθεί μια μελέτη χρήσιμη για τον οργανισμό και κυρίως για τα μέλη και όλο το ψηφιακό οικοσύστημα.

Μάθετε Περισσότερα

Γίνε μέλος της κοινότητας Iab hellas και ενημερώσου άμεσα για τα νέα μας

Ο IAB HELLAS

O ΙΑΒ Hellas (Interactive Advertising Bureau – Οργανισμός Διαδραστικής Επικοινωνίας) ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί εδώ και 20 χρόνια την κορυφαία Ένωση εταιρειών digital και Interactive marketing.

Είναι μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου που έχει καθιερωθεί ως το αρμόδιο για τη διάδοση και υιοθέτηση της ψηφιακής πλατφόρμας στο χώρο της εμπορικής επικοινωνίας, με το οποίο μοιράζεται γνώση και εμπειρία, και είναι ενεργό μέλος του IAB Europe.

Σήμερα αριθμεί περισσότερα από 90 μέλη, που αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος της digital αγοράς.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι πως ο ΙΑΒ εκφράζει και αποτελείται από εταιρείες από όλους τους τομείς της digital & interactive αγοράς, διαφημιζόμενους, traditional & digital agencies, media shops και άλλους ενδιάμεσους στην αλυσίδα (ad networks), online media που δέχονται διαφήμιση αλλά και τρίτους στην αλυσίδα του digital advertising, όπως παρόχους τεχνολογίας (ISP’s, Ad Servers, Mobile Marketing, Digital Signage) και εταιρείες ερευνών.

Γιατί να γίνετε μέλος του ΙΑΒ Hellas:

Γνωρίστε, δικτυωθείτε και δημιουργήστε εξαιρετικές εργασιακές σχέσεις με digital experts από την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη

Ελάτε σε επαφή με νέους ορισμούς της βιομηχανίας και αποκτήσετε αξιόπιστη γνώση σε τομείς όπως η Brand Safety, Post-Cookie, e-privacy, ad-blocking, TCF κλπ.

Ενδυναμώστε το προσωπικό και εταιρικό σας προφίλ και τοποθετήστε δυναμικά την εταιρεία σας στο οικοσύστημα ψηφιακής διαφήμισης μέσω των καναλιών επικοινωνίας μας, όπως ενημερωτικά newsletter, εκδηλώσεις, στήλες στον κλαδικό τύπο και on line σεμινάρια με ειδικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εστιασμένες επιτροπές και ειδικές ομάδες (Task Forces: Automation, Tech Lab, Εκπαίδευση, Better Ads) όπου όλα τα μέλη του ΙΑΒ μπορούν να συμμετέχουν, να συμβάλλουν και να ενημερώνονται για τις εξελίξεις της ψηφιακής αγοράς Αποκτήστε πρόσβαση σε μια σειρά δεδομένων και προβλέψεων της αγοράς, ερευνών και μετρήσεων σε βασικά κανάλια και θέματα του Ευρωπαικού ψηφιακού οικοσυστήματος.

Ένα ετήσιο τέλος που σας επιτρέπει να συμμετέχετε σε όλες τις επιτροπές, εκδηλώσεις και αποτελέσματα χωρίς επιπλέον κόστος.

Τι είναι το Digital Advertising;Ενημερώσου μέσα απο το Digital Advertising Guide

DIMAQ

Digital Marketing Qualification

Η πιστοποίηση DIMAQ (Digital Marketing Qualification) είναι ένα πρόγραμμα τυποποίησης των γνώσεων και των ικανοτήτων των επαγγελματιών του κλάδου. Επιτρέπει στους επαγγελματίες του κλάδου ...

Τα μέλη μας